Lašišos puikus maistas. Visi mitybos specialistai jas rekomenduoja. Tik viena problema : ūkiuose užaugintos lašišos nėra tokios pat kaip laukinės. Laukinėse lašišose gausu Omega-3 riebalų rūgščių. Jų nuostabi spalva yra dėl natūralaus lašišų maisto – krilių, kurie suteikia labai naudingos medžiagos astaksantino, natūralaus karotenoido, dėl jo lašišos yra sodriai raudonos.

Ūkiuose augintos lašišos niekuomet nėra mačiusios krilių- jo šeriamos grūdais, o tai būtų tas pat, jeigu liūtus šertume šokoladiniais sausainukais. Jos beveik neturi Omega- 3, o jų spalva priklauso nuo to, kokią nusprendė pasirinkti veisėjai. Laukinės lašišos ir ūkiuose augintos lašišos yra du visiškai skirtingi produktai.