„Jūsų maistas turi būti vaistas ir jūsų vaistas turi būti maistas“ – Hipokratas.

Natūraliuose maisto produktuose, kiek galima mažiau apdorotuose, yra daugybė maistinių medžiagų, augalinės kilmės cheminių medžiagų, fermentų, vitaminų, mineralų, antioksidantų, priešuždegiminių medžiagų ir sveikatai naudingų riebalų. Tačiau šiandieninis „perdirbtas“ maistas negali mūsų aprūpinti visomis būtiniausiomis maistinėmis medžiagomis, dėl ko šiandieną tiek daug žmonių kenčia nuo lėtinių ligų : širdies ligų, vėžio, cukrinio diabeto ir t.t.

Kaip kuo ilgiau išlikti sveikiems ir energingiems sužinokite renginiuose:
Birželio 1d. Vilniuje, Panoramos v.,Sodų g. 14 – 18.30 val.
Birželio 2d. Kaune, BLC centre, Donelaičio g. 62 – 18.30 va