ALA – alfa linoleno riebalų rūgštis
SDA – stearidono rūgštis
ETA(3) – eikozantrieno rūgštis
ETA – eikozantetraeno rūgštis
EPA – eikozapentaeno rūgštis
HPA – heneikozanpentaeno rūgštis
DPA – dokozapentaeno rūgštis
DHA – dokozaheksaeno rūgštis
Kodėl GNLD Omega-3 Salmon Oil
Plus?
• „Omega-3 Salmon Oil Plus“ pagamintas iš
švaraus, natūralaus lašišos aliejaus ir suteikia
rūgščių šaltinių naudą.
• UHPO3 – ypač veiksmingos omega-3 riebalų
rūgštys – išskirtinė GNLD technologija, kuri
didina, stabilizuoja ir sunormina ypatingų,
sveikatai naudingų omega-3 riebalų rūgščių
lygius ir išlaiko natūralios lašišos aliejaus
vertingąsias savybes.
• Tai pirmasis tokio pobūdžio maisto papildas,
užtikrinantis visų aštuonių žmogaus mitybai
svarbių omega-3 šeimos komponentų nustatytą
normą.
• Papildas pagamintas naudojant „molekulinę
diferenciaciją“ – šiuolaikiškiausią technologiją,
kurios metu atrenkamos tam tikros molekulės,
esančios tunuose, sardinėse ir ančiuviuose, tuo
pat metu pašalinant ar sumažinant kitų,
nepageidaujamo veiksmingumo, švarumo ar
konsistencijos molekulių kiekį.
• Produktas saugus, nėra prisikaupusių toksinų
rizikos. Naudojamos tik geriausios, aukščiausios
kokybės, sveikos, žmogaus maistui tinkamos
žuvys. Visi žaliavų šaltiniai kruopščiai tikrinami
dėl daugiau kaip 160 potencialių teršalų, kurių
leistina norma lygi NULIUI.
• 3 kapsulių normoje yra 460 mg EPA, 480 mg
DHA, 50 mg DPA ir 80 mg įvairių omega-3
riebalų rūgščių.
• Nėra „paslėpto“ vitamino A ir D.